Site Overlay

Wat doen wij?

Dak timmerwerk en isolatie

Afhankelijk van uw specifieke noden en behoeften kiezen we, in samenspraak met u voor het meest passende materialen of prefab. Kortom, wij maken en plaatsen uw dak timmerwerk en isolatie volledig zelf en op maat. De dakspanten worden ter plaatsen gerealiseerd. Met traditionele dakwerken werken we nog volgens de oude kunst met gordingen en kepers.

Dakbedekking

Wij plaatsen alle soorten dakbedekkingen, gaande van leien (kunst- of natuurleien) , dakpannen, zinken dakbedekking en platte daken. Wij hebben
de vakkennis in huis om het uit te voeren. Wij assisteren u graag bij uw keuze van de materialen. Elke woning en gebouw vraagt om een mooie bijpassende dakbedekking en gevelbekleding. Het maakt het geheel af.

Onderdak

Het onderdak is samen met de spanten zeker de eerste bescherming die gelegd wordt, dit leggen we voor u aan op een duurzame manier en zorgt ervoor dat je woning beschermt blijft van waterinfiltratie en wind. Tevens kunnen we hier werken met thermische isolatie, zodat het gebouw een beter isolatie krijgt.

Zink en koper werken

Het duurzaam plaatsen van goten en zinkwerk vereist de nodige ervaring, dit vraagt om vakmanschap.

Dakramen en dakkoepels

Wij helpen uw graag bij de verschillende mogelijkheden en accessoires van dakramen, lichtstraten en lichtkoepels plaatsen wij deze zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. De markt biedt een enorm uitgebreid productengamma.